NAAR ACT

Werk van cursisten

Werk van onze cursisten artstudio linda Amstelveen

Ira

Door toeval kwam ik bij Linda terecht. Linda heeft mij geleerd om m’n ogen te gebruiken terwijl ik dacht dat ik dat al deed. Zij is heel precies in haar werk, een echte perfectionist! Ik bewonder haar eindeloze geduld.

Sinds ik bij Linda schilder zie ik een enorme vooruitgang in mijn werk en heb al heel veel geleerd. Niet alleen kan ze zelf erg goed schilderen, zij kan het ook goed overbrengen. Een echte aanrader als je wil groeien in je werk.

Cursist sinds sept. 2019

Werk van onze cursisten artstudio linda Amstelveen

Aldert

Bij het leren schilderen met olieverf volgens de oude meesters draait natuurlijk alles om techniek. Het belangrijkste dat Linda mij de eerste lessen heeft geleerd is anders, en vooral heel goed leren kijken naar het beeld dat je in het schilderij wilt vangen. Het is de combinatie van lichtinval, schaduw, scherpte en vaagheid die van schilderen tovenarij maakt.

Ik heb mezelf overtroffen door, zonder enige voorkennis en ervaring in olieverfschildering, in korte tijd met Linda’s aanwijzingen natuurgetrouw te leren schilderen. Met resultaten waarvan ik eigenlijk niet kan geloven dat ik die zelf heb gemaakt. Ware tovenarij op canvas dus.

Cursist sinds nov. 2018

Werk van onze cursisten artstudio linda Amstelveen

Bibi

Bibi zoekt bij verschillende kunstenaars steeds naar nieuwe technieken. Bij artstudio linda kwam Bibi met de wens om meer diepte en vorm in haar schilderijen te creëren.  Zij heeft bij ons ’roundsizing’ geleerd waardoor haar schilderijen meer diepte kregen en realistischer werden.

Elly

Elly

Bijzondere Art Studio Linda. Linda is een bijzondere talentvolle kunstenares!!!Wat een prachtige schilderijen heeft zij gemaakt. Getekend en geschilderd! Super mooi!!  En ..het bijzondere van Linda is:dat zij haar talentvolle teken en schilderkunst, heel duidelijk over kan brengen aan beginnende en gevorderde kunstenaars, die zich verder willen ontwikkelen, over technieken, tekenen, schilderen. En dan proberen om die ook zelf eigen te maken. Ze doet dat op een lieve, leerzame èn talentvolle manier!!! Ben 2 jr bij je ..en heel veel geleerd  .Dank je wel lv Linda (ook een tijdje met mondkapje).😘😍🐇

Art Studio Linda werk van cursisten

Carry

Linda is de liefste lerares van de wereld die iedereen met aandacht en geduld aanwijzingen geeft om zo tot een prachtig resultaat te komen. Na jarenlang geschilderd te hebben leerde ik bij haar technieken die compleet nieuw voor mij waren.

Art Studio Linda werk van cursisten

Evelien

Ik heb les sinds april 2021 ik zocht iets om m n tijd op te vullen in coronatijd . Toen kwam Linda’s artstudio voorbij ik was meteen verkocht . Wat een geweldige fijne lerares is Linda ik heb al zoveel geleerd en ga met heel veel plezier elke week naar schilderles . Ook de sfeer is heel fijn ontmoet leuke mensen en er is veel persoonlijke aandacht . Zou het zeker aanbevelen .

Art Studio Linda werk van cursisten

Nelleke

Ik zit vanaf september vorig jaar op portretschilderen bij Artstudio Linda. En ik verheug me iedere week op weer de volgende les. Linda is een geweldige kunstenares in tekenen en schilderen en een geweldige lieve, geduldige lerares. Ik heb in die paar maanden al zoveel van je geleerd en als het even niet lukt pak jij de penseel en laat zien hoe je het het beste kunt doen! Schilderen is voor mij ontspanning en door jouw lesgeven ook nog eens heel plezierig!

Art Studio Linda werk van cursisten

Mukul

Het stond al lang op mijn waslijst om olieverf te leren schilderen. Ik ben zo blij om meer te weten te komen over Linda’s teken- en schilderlessen en er aan deel te nemen. Ik kijk er naar uit om elke week naar :Linda’s atelier te gaan en te schilderen onder haar toeziend oog. De tips, techniek en begeleiding die ze geeft voor het schilderen zijn erg waardevol en we krijgen ook al een mooi resultaat; Ik had in het verleden niet veel achtergrond met olieverf.

De sfeer in de studio is heel ontspannen; is gelegen op een zeer rustige plek met veel parkeergelegenheid.

Ik raad Linda’s lessen ten zeerste aan voor iedereen die geïnteresseerd is in het leren schilderen met olieverf of potloodschetsen

Portret leeuw handgeschilderd olieverf

Werken van diverse cursisten

Hier laten we nog meer werk van onze cursisten zien waar ze met veel plezier aan gewerkt hebben en waar we allemaal trots op zijn. Deze zijn gemaakt door: Tosca, Joke, Lola, Ingrid, Anna, Wilma, Joke, Sacha, Ron.