Werk van cursisten

Werk van onze cursisten artstudio linda Amstelveen

Ira

Door toeval kwam ik bij Linda terecht. Linda heeft mij geleerd om m’n ogen te gebruiken terwijl ik dacht dat ik dat al deed. Zij is heel precies in haar werk, een echte perfectionist! Ik bewonder haar eindeloze geduld.

Sinds ik bij Linda schilder zie ik een enorme vooruitgang in mijn werk en heb al heel veel geleerd. Niet alleen kan ze zelf erg goed schilderen, zij kan het ook goed overbrengen. Een echte aanrader als je wil groeien in je werk.

Cursist sinds sept. 2019

Werk van onze cursisten artstudio linda Amstelveen

Aldert

Bij het leren schilderen met olieverf volgens de oude meesters draait natuurlijk alles om techniek. Het belangrijkste dat Linda mij de eerste lessen heeft geleerd is anders, en vooral heel goed leren kijken naar het beeld dat je in het schilderij wilt vangen. Het is de combinatie van lichtinval, schaduw, scherpte en vaagheid die van schilderen tovenarij maakt.

Ik heb mezelf overtroffen door, zonder enige voorkennis en ervaring in olieverfschildering, in korte tijd met Linda’s aanwijzingen natuurgetrouw te leren schilderen. Met resultaten waarvan ik eigenlijk niet kan geloven dat ik die zelf heb gemaakt. Ware tovenarij op canvas dus.

Cursist sinds nov. 2018

Werk van onze cursisten artstudio linda Amstelveen

Bibi

Bibi zoekt bij verschillende kunstenaars steeds naar nieuwe technieken. Bij artstudio linda kwam Bibi met de wens om meer diepte en vorm in haar schilderijen te creëren.  Zij heeft bij ons ’roundsizing’ geleerd waardoor haar schilderijen meer diepte kregen en realistischer werden.