Linda van den Bergh

“Van jongs af aan ben ik altijd creatief in de weer geweest met tekenen, schilderen en knutselen, en heb als kind schetsboeken vol getekend. Ook met mijn beroep kwam ik in de creatieve sector terecht; goudsmid. Naast mijn werk heb ik verschillende opleidingen in de teken- en schilderkunst gevolgd.  Op de klassieke academie die ik heb afgerond, heb ik les gehad in de technieken van de oude meesters, die vooral toegespitst is op zeer verfijnd leren tekenen en schilderen, en op het belang van de werking van donker en licht, en het leren creëren van ronding in je werk. (Round-sizing)

In al die jaren dat ik teken en schilder heb ik al heel vaak van mensen de reactie gekregen dat ze zelf ook zo graag zouden willen schilderen. Om die reden, en omdat ik het leuk vind om mijn kennis te delen en door te geven aan anderen hoe geweldig het is om ontdekken wat je eigen stijl is, ben ik begonnen met lesgeven in Amstelveen.

Het ontdekken van mijn eigen stijl is bewust zijn van hoe ik de wereld zie en dat zichtbaar maken voor de ander. Ik ben nieuwsgierig hoe jij de wereld ziet.”

_DSC8264
_DSC8237
_DSC8275
_DSC8356
_DSC8230
_DSC8291
0