NAAR ACT
Leren schilderen voor beginners en gevorderden Amstelveen Uithoorn Aalsmeer artstudio linda

Schildercursus Amstelveen

Schildercursussen

Tijdens een aantal cursussen die ik vroeger heb gevolgd, merkte ik dat ik slechts een beetje werd begeleid, maar dat de meeste kennis bij de leraar bleef. Nadat ik de kunstacademie had gedaan, en had geleerd hoe je met de juiste technieken prachtige schilderijen en tekeningen kunt maken, heb ik besloten om zelf les te gaan geven, en de mensen écht iets te leren. Dat zie je terug in de enorme groei bij de cursisten met prachtige resultaten. (Zie fotoalbum)

Daarom zijn de cursussen die ik geef anders:

Ik heb een aantal programma’s ontworpen voor basis, gevorderd en gevorderd plus, waarbij er steeds weer nieuwe technieken geleerd worden, afgewisseld met voorbeelden van eigen keuze om het geleerde te oefenen en te integreren. Hierbij krijg je alle hulp om je artistieke vaardigheden te ontwikkelen, en ervaar je plezier en ontspanning!

Schildercursus basis
We starten meerdere keren in het cursusseizoen met een groep voor de basiscursus. Neem gerust contact op om te informeren.

Klik Hier voor meer informatie.

Schildercursus gevorderd
Ben je al bekend met olieverf schilderen, of heb je de Schildercursus basis gedaan, dan kun je doorstromen naar de Schildercursus gevorderd. Hierin worden weer nieuwe technieken en vaardigheden behandeld.
Klik Hier voor meer informatie.

Gevorderd Plus
Na de Schildercursussen basis en gevorderd kun je onder professionele begeleiding verder gaan met schilderen met de cursus Gevorderd Plus. Hierin kun je geleerde technieken verder uitdiepen en ga je vooral op zoek naar je eigen stijl.
Klik Hier voor meer informatie.

Cursus portretschilderen
Tijdens deze cursus leer je realistisch portretschilderen met olieverf. De succesvolle methode die ik hanteer is zowel ambachtelijk als van een hoog niveau.
Klik Hier voor meer informatie.

Lestijden:

maandagmiddag:     13.00-16.00
dinsdagmiddag:       13.00-16.00
dinsdagavond:         19.00-22.00
woensdagavond:     19.00-22.00
donderdagavond:    19.00-22.00

Prijzen Schildercursussen:

Schildercursus basis:
18 weken € 468,-
Schildercursus gevorderd:
doorlopend per 18/30 weken € 468,-/780,-
Gevorderd plus
doorlopend per 18/30 weken € 468,-/780,-
(betaling in delen mogelijk)

Art studio Linda voldoet aan de corona-richtlijnen van het RIVM

1 les duurt 3 uur, incl koffie en thee.
Wil je eens komen kijken? Dat kan altijd!

Bel of mail me gerust voor een afspraak.

83929271-33BE-4FF5-8BA3-DD8FFBDEC5A1_1_105_c
6324FEAE-1AB3-4BB4-902D-6B0DA80B7E00_1_105_c
Leren schilderen voor beginners en gevorderden, schilderles Amstelveen, schilderles Uithoorn schilderles Aalsmeer, schilderles Mijdrecht, art studio linda, schildercursus, tekencursus, schilderworkshop, schilderen met olieverf, portrettekenen, portretschilderen, basiscursus tekenen, Bargue drawings, hoe leer ik schilderen Amstelveen, schildercursus aalsmeer, schildercursus Wilnis, schildercursus Mijdrecht, schildercursus Amsterdam, cursus herintegreren, creatieve uitjes, schilderuitje Amsterdam, schilderworkshop Amsterdam, artstudio linda, schilderworkshops, tekencursus aalsmeer, tekencursus Wilnis, tekencursus Mijdrecht

Wil jij lessen volgen bij Artstudio Linda?